Handslaget 2014

- Årets bästa upphandling/bästa upphandlare


Under Upphandlingsdagarna 2015 den 28-29 januari utses vinnare av utmärkelsen HANDSLAGET, ett pris som instiftades av tidningen Offentliga Affärer år 2008.

Priset tillfaller den eller de som genomfört, alternativt medverkat till, en synnerligen god affär/upphandling inom offentlig förvaltning.

Priset kan emellertid också gå till personer som genom engagemang och skicklighet arbetat med att utveckla upphandlingsfunktionen genom att, till exempel, kompetenssäkra organisationen – i samklang med Upphandlingsdagarnas syfte, att stimulera till nytänkande och bidra till en sund utveckling inom offentlig upphandling.

Du är härmed inbjuden att lämna förslag på vilken eller vilka personer du tycker har bidragit till en eller flera "goda affärer" under 2014. Till förslaget vill vi att du motiverar ditt val genom exempel.

Vinnaren utses av en jury bestående av väl initierade personer inom offentlig upphandling och svenskt näringsliv, samt programrådet inför Upphandlingsdagarna 2015.

Priset kallas således "Handslaget", symbolen för den goda affären. Det delas ut under Upphandlingsdagarnas fest- och mingelkväll den 28 januari 2015.

Förutom ett diplom får vinnaren en resecheck värd 10 000 kronor. Vinnaren, liksom alla som är nominerade till den avgörande slutomgången deltar kostnadsfritt på Upphandlingsdagarna 2015.

Sista dag då du kan lämna förslag är den 5 december 2014, men självklart och gärna tar vi löpande emot förslag och räknar med din hjälp, så att vi inte missar några goda affärer som bör belönas.


Lämna ditt förslag nedan:

Jag föreslår följande upphandling/upphandlare
 
Företag/organisation:*

Namn:

E-postadress till ansvarig för upphandlingen:

Telefonnummer till föreslagen upphandlare:

Motivering:*

   
Mina kontaktuppgifter
 
Förnamn:*

Efternamn:*

Företag/organisation:*

Telefonnummer:*

E-postadress:*

   

 
  
Upphandlingsdagarna arrangeras av Hexanova Event AB | www.eventplanet.se 
ett företag inom:
Hexanova Media Group
Fiskhamnsgatan 2, 414 58 Göteborg
Tel: 031-719 05 00, Fax: 031-719 05 29
info@hexanova.se | www.hexanova.se