Seminaret du själv bestämmer innehåll och tid. Välj mellan Kungsbacka, Malmö & Stockholm.

      
 

Vi rivstartar hösten med mycket energi och flera spännande nyheter. Årets tema är Solutions och vi kommer med hjälp av såväl välbekanta produkter som innovativa nyheter presentera olika lösningar för dig och dina kunder.

Kramers nya molnbaserade styrsystem K-Touch 3.0 visas för första gången på Kramerdagen. Vi kommer bland annat demonstrera hur man integrerar K-Touch med VIA och skapar en oslagbar lösning för våra kunder.

Vi berättar även om nya trender som; IT-produkter på frammarsch i AV-världen.

Kramerdagen är även startdatum för vår nya säljtävling vars vinnare kommer tillkännages och gratuleras med fina priser under Kramerdagen 2016. 

Läs mer om vårt breda seminarieutbud och välj fritt mellan våra seminariepass.
Klicka på staden nedan som passar dig bäst och anmäl dig nu!   


Vi önskar gamla som nya kunder att deltaga på Kramerdagen!


Välkomna!

 
 
 
   
 
 
  Seminariepass

 

 
 
 
 

På spaning efter nya visioner
En spaning om nya mötesplatser & ny teknik.

En ny generation tar sig fram på arbetsmarknaden och de har sina trådlösa enheter med sig vilket ställer högre krav på tekniken. Idag ser vi en skiftning i grundförutsättningen för kontorsmiljöer och vår bransch måste följa med i utvecklingen. Vi berättar om nya mötesplatser och lösningar från Kramer.


 
 
 
  VIA- Introduktion
Smartare Möten

Har du missat Kramer Electronics trådlösa lösningar för smartare möten? Här går vi igenom två av marknadens ledande lösningar för smarta samarbeten. Vi kommer även kika på ett par faktiska installationer av VIA-Systemen.

   
 
 
 

Installer Solutions
Från PC till Display

Allt som behövs för snygga anslutningar och säker signalöverföring i professionella AV-installationer. Vi presenterar även Kramers utökade högtalarsortiment.

 

 

 
 
 
 

K-Touch 3.0
Välkommen till 2015 års styrning.

Nya K-Touch 3.0 är molnbaserat, expanderbart och enkelt att programmera. Det behöver inte vara svårt, tidskrävande eller kostsamt att addera styrning till ett AV-system. Med Kramers K-Touch 3.0 designar och programmerar du ditt styrsystem på några timmar istället för veckor. Allt lagras i molnet och kan därför konfigureras på distans oavsett vart du befinner dig. Styrpanelen kan användas på vilken Android eller iOS enhet som helst.

 

 

 
 
 
  High Sec Labs (HSL) - en introduktion
Säkra bryggor för organisationer med multipla nätverk

I dagens komplexa IT-miljöer innebär den enda pålitliga lösningen för att värja sig mot cyberattacker ett fysisk avskiljande av olika nätverk. Användning av kommersiella KVM-växlar medför ökad risk för säkerhetsintrång. High Sec Labs är specialiserade på innovativa lösningar för säker bryggning till isolerade nätverk, med fokus på användarvänlighet, samt en patenterad teknologi enligt den högsta certifierade säkerhetsstandarden.

   
 
 
 

Small Solutions
AV-System för mindre eller enklare installationer

Ta del av våra kostnadseffektiva system med flexibla anslutningsmöjligheter för full kontroll av mötesrum. Se även våra nya effektiva plattformar med trådlös anslutning för mindre mötesplatser i öppna miljöer. Kramer visar hur du sätter ihop smarta lösningar anpassade till dina kunders behov.

   
 
 
 

HDBaseT
En Standard att räkna med

HDBaseT har snabbt blivit ett givet förstaval när det kommer till större installationer. Men hur fungerar det egentligen? Vilka är skillnaderna mellan HDBaseT 1.0 och 2.0 och vad bör man tänka på när man installerar HDBaseT?

   
 
 
 

VIA Nyheter
Häng med!

Under sommaren har flera heta nyheter släppts för våra VIA-system. Bland annat kan du koppla in din VIA Pad till en Mac eller en PC och helt enkelt bara trycka och presentera. För VIA-administratörer lanserar vi nu även VIA Site Management, en mjukvara som gör det enkelt att övervaka och styra alla VIA-produkter i ett nätverk. Under seminariet kommer du dessutom själv få möjlighet att navigera bland de nya funktionerna.

 

 
 
 
 

Large Solutions
AV-System för större och mer komplexa installationer

Vi visar hur du kan designa komplexa system med Kramers kompetenta och flexibla växlar och matriser på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Vi ger exempel från större konferensrum med många funktioner till distribuerade bildsystem med ett stort antal bildskärmar.

 

 
 
 
  AV+IT=Sant
Två skilda världar?

AV och IT har länge varit helt åtskilda. AV har traditionellt sätt tillämpats vid ljud-och bildinstallationer medan IT använts för databehandling. Båda med helt åtskilda standarder. Idag har det förändrats, vi ser en ökning av IT-produkter i AV-installationer. Video över IP, Dante och styrning över IP är några exempel på IT som används i AV-världen.

 

 
 
 
  Kramer utbildar
Din lokala kunskapsbank

Ta chansen att höja ditt företags kunskapsnivå med Kramers skräddarsydda utbildningar. På seminariet berättar vi mer om vårt breda utbildningsprogram.

   
 
 
         
  Välj önskad stad för att komma till anmälan:    
         
  Kungsbacka - Kramer Electronics - Genomfört Tisdag 8 September  
  Malmö - Elite Plaza Hotel - Genomfört Fredag 11 September  
  Stockholm - Quality Hotel Globe Torsdag 17 September