Hej!

BingoLotto är än idag Sveriges största sällskapsspel. Ändå är det många som inte vet att man kan prenumerera på bingolotter. Därför sjösätter vi nu en stor digital värvningskampanj, där alla som tecknar en ny prenumeration och samtidigt värvar sina vänner, får superfina premier i bonus. Vännerna bjuder man enkelt in via sociala medier som Facebook, Twitter eller via e-post.


TACKA JA TILL VÄRDEFULLA EXTRAINTÄKTER
Alla föreningar behöver intäkter. Men de vanligaste aktiviteterna kräver ofta ett stort ledarengagemang och fotjobb. Den absolut enklaste vägen till bra kontinuerliga intäkter är de BingoLotto-prenumeranter som väljer er som favoritförening. Hela 13 kr/lott går oavkortat till föreningen. 

Använd därför värvakampanjen i föreningens informationskanaler! Detta kan ge er en hel del värdefulla extra intäkter från och med nu.

1 prenumerant = 572 kr till föreningen/år
10 prenumeranter = 5 720 kr till förening/år
20 prenumeranter = 11 140 kr till förening/år

DINA HJÄLPMEDEL
För att ni enkelt ska nå ut till medlemmar och supportrar har vi satt ihop ett praktiskt marknadsföringspaket om värvakampanjen och fördelarna med att stödja föreningen genom att bli prenumeranter. 

Du finner instruktion och material att använda på hemsidan. Här finns affischer att printa, texter och bilder att direkt publicera på er hemsida och i sociala medier som Facebook och Twitter, samt ett stort antal banners i olika format. 

FÖLJ FÖRENINGENS FRAMSTEG PÅ NÄTET
Ni kan följa era framsteg i jakten på nya prenumeranter på vår hemsida. Ni kan också se hur det går för er i jämförelse med andra föreningar på orten eller i kommunen.  

Lycka till! 

BingoLotto


Vid frågor kontakta kampanjansvarig här.
   
  Läs mer >>    
     
 
 
 
Folkspel  |  Avanmäl dig från nyhetsbrevet  |  Tipsa en vän  |  Tel 0771 440 440