Visa webbversion | Besök vår hemsida
Världens framstående sensoriker samlas i Göteborg!
Den 23-27 augusti kommer världens största konferens för sensoriker, Pangborn 2015, att äga rum i Göteborg. Det är första gången den hålls i Sverige, och dagarna är fyllda med spännande föredrag, workshops, dialog och tankar om framtiden. Inledningstalare är champagneexperten och författaren Richard Juhlin, mannen med den världsberömda näsan.

Några exempel på frågeställningar som tas upp: Hur påverkas framtidens produkter och konsumenters beteende av förändringar i vår omvärld? Hur påverkar sensoriska upplevelser vår hälsa och vårt välbefinnande? Hur arbetar det multinationella företaget Nestlé med konsumentinriktad produkt- och kommunikationsdesign?

Välj att medverka som deltagare, sponsor eller utställare. Mer information och anmälan finner du på Pangborns hemsida
Tillämpningar och drivkrafter inom sensoriska områden som bl.a. tas upp på Pangborn:
   
Människan i en föränderlig värld
23 augusti: Professor Larry Lockshin, University of South Australia, Australia
24 augusti: Dag Piper, head of Sensory & Consumer Science, Mars GnbH i Tyskland och
Dr Henriette de Kock, University of Pretoria, South Africa
 
Läs mer >
   
Hälsa och välbefinnande
23 augusti: Professor Steven Nordin, Department of Psychology, Umeå University, Sweden
24 augusti: Professor Richard Mattes, Department of Food and Nutrition, Purdue University, USA
Läs mer >
   
Sensorisk produktdesign
26 augusti: Professor Dana Small, Department of Psychiatry Yale University, USA
27 augusti: Dr Nathalie Martin, Nestlé Research Center, Lausanne, Switzerland 
 
Läs mer >
   
Konsumentval och beteende
25 augusti: Professor Sophie Nicklaus, INRA Dijon, France
26 augusti: Dr Michael Siegrist, Consumer and Behavior ETH, Zurich, Switzerland
Läs mer >
   
Sensorik och "non-food"
25 augusti: Anne Goldman, Consumer Research, ACCE International, Canada
 
Läs mer >
   
Framtidens verktyg och metoder
25 augusti: Dr Paula Varela, Nofima, Norway
26 augusti: Project manager Thierry Worch, QI Statistics Reading, UK
Läs mer >
   
 
 
 
Dela på:
Klicka för att dela på Facebook Facebook   Kontakta oss
Klicka för att dela på Twitter Twitter   Avregistrera dig
Klicka för att dela på LinkedIn LinkedIn
   

Välkomna!
Annika Åström, projektledare Pangborn
PhD Food Science, Sensory and Flavour Science
Phone: +46 (0)10 516 66 78, Mobile: +46 (0)70 420 56 36
E-mail:
annika.astrom@sp.se

 

SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut , Box 5401, 402 29 Göteborg