Visa webbversion | Besök vår hemsida
INBJUDAN: Workshop om energieffektiva kök, storkök och professionella kök

     

Belok och BELIVS bjuder tillsammans in till en innovativ och kreativ workshop – om energieffektiva kök, storkök och professionella köken – en heldag den 8 mars på Elite Park Avenue Hotel (Kungsportsavenyen 36) i Göteborg. Nu har också agendan för dagen blivit satt.

Anmäl dig senast 1 mars, om du inte redan gjort det. Vi har redan fått många anmälningar.
Workshopen är en uppföljning av det uppskattade första ”Kreativa klustermöte om energieffektiva kök”, som hölls av Belok och BELIVS hösten 2016.

Läs mer och anmäl dig senast 1 mars >
   
Nyhetsbrev från BELIVS

Du har nu fått en inbjudan till en workshop om "Energieffektiva kök, storkök och professionella kök" via ett nyhetsbrev som BELIVS skickar ut.
Om du i vanliga fall inte brukar få nyhetsbrev från BELIVS, så kommer du endast få information om denna workshop och dess uppdateringar. Vill du även få BELIVS nyhetsbrev, så behöver du anmäla dig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Vi vill gärna att du sprider detta nyhetsbrev vidare i dina nätverk och att informationen sprids om att man kan anmäla sig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Trevlig läsning!
önskar
BELIVS Innovationskluster - Mötesplats och nätverk för verkligt förbättrad och ökad energieffektivisering i livsmedelslokaler

   
 
 
Dela på:
Klicka för att dela på Facebook Facebook   Kontakta oss
Klicka för att dela på Twitter Twitter   Avregistrera dig
Klicka för att dela på LinkedIn LinkedIn
 

BELIVS Innovationskluster