Visa webbversion | Besök vår hemsida
Storköksworkshop nr 2 gav tre projektansökningar

     

Den 8 mars bjöd Belok och BELIVS in till ytterligare en workshop om energieffektiva kök, storkök och professionella kök. Intresset för att delta på workshopen var mycket stort och närmare 60 personer deltog på det kreativa mötet - där mötet mellan olika aktörer och erfarenhetsutbyte var i centrum. Men också att ta till sig ny kunskap och ta fram idéer till gemensamma projekt - som ska minska energianvändningen i våra storkök och professionella kök.

Minst tre konkreta projektidéer kommer att resultera i projektansökningar (som är kopplade till Belok och BELIVS) till bland annat Energimyndigheten.

  • Energieffektiva frysrum - Genom labbtester ta fram en beskrivning av energieffektiva frysrum. I nästa steg bör en kravspecifikation tas fram.
  • Branschstandard för utvärdering av fettreduktionssystem - En testmetodik för att ta fram en branschstandard för fettreducering i storköksventilationen
  • Framtidens Hem- och konsumentkunskapslokal - En modell för att ta fram framtidens Hem- och konsumentkunskapslokal i syfte att förändra dagens omoderna och slitna lokaler till modernt, funktionellt och energieffektivt.
Läs mer >
   

UTLYSNING: Resurs- och energieffektiva byggnader

Sök medel via Energimyndighetens utlysning som är öppen t.o.m. 27 mars 2017. I denna utlysning efterfrågas särskilt ansökningar från innovationskluster. Var tydlig i din ansökan att den har koppling till Belok eller BELIVS Innovationskluster.

Läs mer om hur du går tillväga för att skapa ett projekt eller förstudie som har koppling till BELIVS Innovationskluster >
 
Läs mer om Energimyndighetens utlysning >
   
Nyhetsbrev från BELIVS

Du har nu fått en uppdatering om workshopen "Energieffektiva kök, storkök och professionella kök" via ett nyhetsbrev som BELIVS skickar ut.
Om du i vanliga fall inte brukar få nyhetsbrev från BELIVS, så kommer du endast få information om denna workshop och dess uppdateringar. Vill du även få BELIVS nyhetsbrev, så behöver du anmäla dig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Vi vill gärna att du sprider detta nyhetsbrev vidare i dina nätverk och att informationen sprids om att man kan anmäla sig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Trevlig läsning!
önskar
BELIVS Innovationskluster - Mötesplats och nätverk för verkligt förbättrad och ökad energieffektivisering i livsmedelslokaler

   
 
 
Dela på:
Klicka för att dela på Facebook Facebook   Kontakta oss
Klicka för att dela på Twitter Twitter   Avregistrera dig
Klicka för att dela på LinkedIn LinkedIn
 

BELIVS Innovationskluster