Visa webbversion | Besök vår hemsida
INBJUDAN: Workshop om storkök

     

Belok och BELIVS bjuder tillsammans in till en innovativ och kreativ workshop om storkök – om energieffektiva kök, storkök och professionella kök – en heldag den 18 oktober på Electrolux (Sankt Göransgatan 143) i Stockholm. Workshopen är en fortsättning på de tidigare uppskattade mötena ”Kreativa klustermöte om energieffektiva kök” (hölls hösten 2016) och ”Workshop om energieffektiva kök, storkök och professionella kök” (hölls våren 2017).

Anmäl dig senast 4 oktober 2017. OBS! Begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt för att säkerställa din plats på mötet.

Läs mer och anmäl dig senast 4 okt >
   
Nyhetsbrev från BELIVS

Du har nu fått en inbjudan till en workshop om storkök - energieffektiva kök, storkök och professionella kök" via ett nyhetsbrev som BELIVS skickar ut.
Om du i vanliga fall inte brukar få nyhetsbrev från BELIVS, så kommer du endast få information om denna workshop och dess uppdateringar. Vill du även få BELIVS nyhetsbrev, så behöver du anmäla dig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Vi vill gärna att du sprider detta nyhetsbrev vidare i dina nätverk och att informationen sprids om att man kan anmäla sig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Trevlig läsning och trevlig sommar!
önskar
BELIVS Innovationskluster - Mötesplats och nätverk för verkligt förbättrad och ökad energieffektivisering i livsmedelslokaler

   
 
 
Dela på:
Klicka för att dela på Facebook Facebook   Kontakta oss
Klicka för att dela på Twitter Twitter   Avregistrera dig
Klicka för att dela på LinkedIn LinkedIn
 

BELIVS Innovationskluster