Visa webbversion | Besök vår hemsida
Nyhetsbrev från BELIVS

Detta nyhetsbrev innehåller hela tre stycken inbjudningar från BELIVS! Dels till ett medlemsmöte, ett seminarium med temat ”Energieffektivisering i livsmedelsbutiker – kyla, inneklimat och luftkvalitet” och en workshop om storkök. Så passa på att boka in dessa datum i kalendern - och anmäl dig gärna nu eftersom antalet platser är begränsade - innan du går på semester!

Vi vill gärna att du sprider detta nyhetsbrev vidare i dina nätverk och att informationen sprids om att man kan anmäla sig till BELIVS nyhetsbrev via BELIVS webbplats.

Trevlig läsning och trevlig sommar!
önskar
BELIVS Innovationskluster - Mötesplats och nätverk för verkligt förbättrad och ökad energieffektivisering i livsmedelslokaler

   

INBJUDAN: Medlemsmöte i Svenljunga

Onsdagen den 6 september  kl 12.00 -17.30 anordnar BELIVS Innovationskluster ett medlemsmöte hos MANN + HUMMEL Vokes Air AB (Spinnaregatan 4) i Svenljunga för BELIVS medlemmar.
Mötet inleds med en gemensam lunch.

Efter medlemsmötet kommer det också vara en gemensam middag i Göteborg.

Anmäl dig senast 24 augusti 2017. OBS! Begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt för att säkerställa din plats på mötet.

Läs mer och anmäl dig senast 24 aug >
   

INBJUDAN: Seminarium kring kyla, inneklimat och luftkvalitet

Torsdagen den 7 september  kl 10.00 -16.00 anordnar BELIVS Innovationskluster ett seminarium med temat ”Energieffektivisering i livsmedelsbutiker – kyla, inneklimat och luftkvalitet” i Göteborg.

Anmäl dig senast 24 augusti 2017. OBS! Begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt för att säkerställa din plats på mötet.

Läs mer och anmäl dig senast 24 aug  >
   
INBJUDAN: Workshop om storkök

     

Belok och BELIVS bjuder tillsammans in till en innovativ och kreativ workshop om storkök – om energieffektiva kök, storkök och professionella kök – en heldag den 18 oktober på Electrolux (Sankt Göransgatan 143) i Stockholm. Workshopen är en fortsättning på de tidigare uppskattade mötena ”Kreativa klustermöte om energieffektiva kök” (hölls hösten 2016) och ”Workshop om energieffektiva kök, storkök och professionella kök” (hölls våren 2017).

Anmäl dig senast 4 oktober 2017. OBS! Begränsat antal platser, så anmäl dig så snart som möjligt för att säkerställa din plats på mötet.

Läs mer och anmäl dig senast 4 okt >
   
 
 
Dela på:
Klicka för att dela på Facebook Facebook   Kontakta oss
Klicka för att dela på Twitter Twitter   Avregistrera dig
Klicka för att dela på LinkedIn LinkedIn
 

BELIVS Innovationskluster